Terapi

Vort største ønske som menneske er at have en tilværelse, hvor vi oplever velvære og trivsel. Samtidig ved vi godt fra andre eller måske fra os selv, at der kan opstå faser i tilværelsen, hvor man ikke kan opleve den tilstræbte livsglæde og tilfredshed.

På den ene side vil disse perioder med fravær af velvære og trivsel altid have et helt individuelt udspring for det enkelte menneske.

På den anden side er der nogle overordnede problemstillinger, der er relativt hyppigt forekommende, og hvor terapeutisk støtte kan være hjælpsomt:

    • Generel oplevelse af mistrivsel uden erkendte årsager
    • Uklarhed om egne ønsker og mål
    • Relations-problemer i forhold til nære relationer, fx partner, familie, venner
    • Arbejdslivs-problemer, fx stress, motivation, kolleger, karriere
    • Følelser, der er svære at håndtere

 

Eksemplerne er kun få og langt fra udtømmende!

Om terapi hos HHC – Hans Høeg-Hansen
Jeg har i mere end 30 år arbejdet med voksenudvikling. I relation til det terapeutiske felt har jeg gennemført en 4-årig international diplomeret uddannelse som psykoterapeut og har siden deltaget i omfattende efteruddannelse. I langt den største del af mit arbejdsliv har jeg arbejdet med at støtte andre mennesker i deres personlige udvikling, og dette arbejde finder jeg meget berigende.

Min tilgang til terapi
Jeg vil gerne bidrage til, at psykoterapi ikke gøres for indviklet og mystisk. Langt de fleste tilstande, hvor psykoterapi kan være hjælpsomt, tager udgangspunkt i, at personen ikke har den optimale kontakt til sig selv (fysiske behov og følelser) eller hvor kontakten til omgivelserne er blevet for svær.

I det terapeutiske forløb tages der udgangspunkt i, hvad du gerne vil opnå.  Du presses ikke ind i en forud- bestemt metode eller dialogform, for begge disse tilpasses dine mål og arbejdstemaer. Forløbet foregår i fuld fortrolighed.

Dybest set ser jeg terapi som et bidrag til en dybtgående personlig udvikling.

Er du interesseret i at høre mere, kontakt mig gerne for en uforpligtende snak på telefon 4030 2834 eller mail 3h@hhc.dk