ERFA-Netværk ØKONOMI ansvarlige

Hvorfor deltage HHC-netværket ØKONOMI ansvarlige?

HHC er en niche-virksomhed, som har arbejdet med professionel vidensdeling i netværk – gennem mere end 20 år. Vi stiler ikke mod storproduktion af netværk, men mod få og velfungerende netværk, hvor hver enkelt deltager reelt bliver en vigtig del af en helhed.

Fokus har de faglige og ledelsesmæssige temaer, men vi arbejder for, at det sociale miljø i netværket er noget deltagerne kommer til at sætte stor pris på, og det mener vi er lykkedes, for den gennemsnitlige tilknytning til netværkene er høj – mellem 8-9 år – for de deltagere, vi betjener i dag.

Dit fagområde udvikler sig konstant

Når man er en engageret fagchef eller er fagøkonom med specialistansvar vil tiden som knaphedsfaktor være en konstant ledsager – og udfordrer! Som ansvarlig i økonomifunktionen har du fået dit job, fordi du er fagligt kompetent, og fordi du trækker opgaver til dig, der bliver løst. Men hvordan får du tid til at vedligeholde dit faglige niveau og/eller din rolle som leder?

Et HHC ERFA-netværk er et fortræffeligt instrument og en effektiv vej til faglig ajourføring inden for det økonomi- og ledelsesfaglige område. Her får du også inspiration til løsningen af dine aktuelle, konkrete problemstillinger.

ERFA-netværket ØKONOMI ansvarlige

Vort ERFA-netværk ØKONOMI-ansvarlige har deltagelse fra store og mellemstore virksomheder i det storkøbenhavnske område. Vi mødes 5-6 gange om året på skift hos de deltagende virksomheder. ØKONOMI ansvarlige har sit eget “rum” på www.hhc.dk, hvortil kun netværkets deltagere har adgang, ligesom vi har en lukket blok.

Vi tilrettelægger et deltagerstyret valg af de faglige temaer, som eksempelvis kunne være.

  • Økonomifunktionen og forretningsplanen
  • Økonomifunktionens IT værktøjssystemer
  • Automatisering af arbejdsprocesser
  • Risk management
  • Økonomiansvarliges relationer, direktion, bestyrelse, revision
  • Robotics/digitale assistenter
  • Ledelsesudfordringer i den moderne økonomifunktion
  • hele tiden dukker nye faglige metoder og temaer op, som vi gerne vil gå lidt i dybden med – og det gør vi!

 

Er du interesseret i at høre mere, glæder vi os til at høre fra dig på telefon 4030 2834 eller mail 3h@hhc.dk

 

Business people around table